Verhuur kerkgebouw Hoogwoud Verhuur kerkgebouw Hoogwoud
Ons kerkgebouw in Hoogwoud kan het hele jaar door elke dag gehuurd worden, indien deze vrij is. Op zondagen is eens in de drie weken de kerk 's-morgens bezet daar wij dan onze kerkdienst houden.

Voorwaarde bij de verhuur is, dat het om culturele doeleinden gaat, b.v. concerten, exposities e.d. en voor rouw- en trouwdiensten.

De huurprijs bedraagt € 225,- per dag of een deel van een dag inclusief koffie. Als geen koffie afgenomen wordt is de huurprijs €175,- per dag of deel van een dag.
Er is plaats voor maximaal 130 personen.

Koffie en thee verzorgen is niet standaard, doch desgewenst bespreekbaar.

Voor verdere informatie over kerkverhuur van de Hervormde Kerk in Hoogwoud, verzoeken wij u contact op te nemen met de penningmeester van het College van Kerkrentmeesters van de Protestantse gemeente Midden Westfriesland, de heer W. Ruarus - collegevankerkrentmeesters@pkn-middenwestfriesland.nl

Het College van Kerkrentmeesters.

Hoogwoud
EERSTE PINKSTERDAG

23 mei 2021

Voorgangers:

ds. S. Neuféglise en ds. D. Woudt

Indien u deze dienst in de kerk wilt bijwonen, dient u zich aan te melden bij Gideon van Dam

NB: Deze dienst is op ons YouTube kanaal te bekijken.

< zie hiernaast voor de link naar het YouTube kanaal