Verhuur kerkgebouw Hoogwoud

Ons kerkgebouw in Hoogwoud kan het hele jaar door elke dag gehuurd worden, indien deze vrij is. Op zondagen is de kerk doorgaans 's morgens bezet vanwege de eredienst.

De huurprijs bedraagt per 1 juli 2023 € 250,- per dag of een deel van een dag voor culturele doeleinden. Voor commerciële doeleinden hanteren we een andere prijs. Er is plaats voor maximaal 130 personen.

Voor verdere informatie over kerkverhuur en faciliteiten van de Hervormde Kerk in Hoogwoud, verzoeken wij u om contact op te nemen met de penningmeester van het College van Kerkrentmeesters van de Protestantse gemeente Midden Westfriesland, de heer W. Ruarus - E-mail: kerkelijkbureau56@gmail.com

Het College van Kerkrentmeesters.

MEDITATIES

Klik op de afbeelding