Tentoonstelling Bonifatiuskerk 24 maart

Deze bijzonder tentoonstelling toont veel kunstwerken, die lange tijd niet gebruikt zijn en opgeborgen waren.

Onderdeel van deze expositie is het werk en leven van Tom Naastepad. Hij is in deze kerk enkele jaren als kapelaan werkzaam geweest. Hij is bekend geworden door de liederen, die hij later als voorganger van de Araunagemeente in Rotterdam geschreven heeft en die tot op de dag van vandaag nog steeds worden gezongen, maar vooral door zijn kennis van de bijbel, die hij in zijn preken, boeken en brieven op een begaafde en originele wijze uitlegde: de woorden van de bijbel zijn woorden voor het concrete leven van alledag.
Dit onderdeel van de tentoonstelling is dankzij de bijzondere medewerking van ds. Sylvia Neuféglise en van ds. Désirée Woudt gerealiseerd.

In de vieringen om 10.00 uur zal zowel in de Hervormde kerk op de terp in Hoogwoud als in de Bonifatiuskerk in Spanbroek het gedachtegoed van Tom Naastepad aan de orde komen.
Om 12.15 uur zullen ds. Neuféglise en Joop Verwey een kort verhaal houden over het leven en werk en de betekenis van deze begaafde man in de Bonifatiuskerk.

Ook is het mogelijk om de kerktoren te beklimmen om boven in de toren een prachtig uitzicht te hebben over de mooie streek waar wij wonen.

Voor meer informatie: klik HIER

AANKOMENDE DIENST

ZANGDIENST
HOOGWOUD
14 april 2024

Thema: Kleur bekennen

Iedereen heeft wel een lievelingskleur. Het leven heeft vele kleuren! Je zoekt uit wat voor jou de beste kleur is. Welke kleur je de mooiste uitstraling geeft.
Waarin je je prettig voelt. Voor iedereen is dat verschillend.
Waar kom je kleur tegen in de kerk? Laten we eens kijken naar de kleuren van het kerkelijk jaar. In de kerk hebben de kleuren ook een betekenis. Daarover
gaan we iets te vertellen.
We hopen dat je aanwezig kunt zijn deze zondag en kan genieten van een kleurrijke dienst.

MEDITATIES

Klik op de afbeelding

DORCAS

Klik op het logo

Hulpverlening vanuit de Westfriese Kerken

PKN Nederland

Oekraïne

Kerk Open

Welkom in het huis van God en mensen!

De kerk is open elke woensdagochtend
van 10:00 - 12:00 uur.
  • om elkaar te ontmoeten
  • om naar muziek te luisteren
  • om een kaarsje aan te steken
  • om stil te zijn, even weg van de prikkels die op ons afkomen
  • om te praten met een van de vrijwilligers of de predikant

Een kopje koffie of thee staat voor u klaar en voor de kinderen is er limonade.
U bent van harte welkom!

Namens de kerkenraad van de Protestantse gemeente Midden Westfriesland,
ds. Sylvia Neuféglise-Vermeer