SAMEN TEGEN ARMOEDE

De Protestantse gemeente Midden Westfriesland zamelt al een aantal jaren producten in voor de Voedselbank. In januari krijgen Voedselbanken in Nederland te weinig voedsel om alle gezinnen, die van hen afhankelijk zijn, van voedsel te voorzien. Er is vooral een tekort aan houdbare producten.
Met de actie ‘Samen tegen armoede’ staan kerkelijke gemeenten in heel Nederland, gefaciliteerd door Kerk in Actie, op tegen armoede in Nederland. Met de actie wil Kerk in Actie een bijdrage leveren tegen de groeiende armoede in Nederland.

Wij doen mee!

Meldt uzelf vóór 6 januari aan bij Henk Pieters (mail: hpieters8@gmail.com) als ook u één of meer dozen wilt vullen voor een gezin die leeft onder de armoedegrens. Vermeld in de mail uw naam, telefoonnummer en het aantal dozen dat u wilt vullen. De handleiding ontvangt u na aanmelding.

De gewenste producten zijn:
-           Zonnebloemolie of olijfolie
-           Groenteconserven
-           Soep in blik of zak
-           Zilvervliesrijst
-           Volkorenpasta
-           Houdbare half volle melk
-           Vis in blik
-           Koffie of thee
-           Couscous
-           Havermout

De Commissie Samen Leven Samen Delen zegt alle deelnemers alvast dank.

MEDITATIES

Klik op de afbeelding