Potluck-maaltijd 25 juni

Wees welkom!
Potluck-maaltijd 25 juni
Na afloop van de viering op 25 juni a.s. willen we samen weer een potluck maaltijd houden.

Samen eten versterkt de onderlinge band!

Rond 12 uur zetten we een lange tafel klaar, waarop iedereen de meegebrachte lekkernijen kan uitstallen. Wij zorgen voor borden en bestek en iets te drinken. Er is een koelkast in de kerk en eventueel een kookplaat om iets op te warmen.

Het zou natuurlijk mooi zijn als het u lukt zelf iets lekkers te maken, maar voor de niet zo enthousiaste kokkerellers onder ons is een gekocht product natuurlijk ook prima!

Als u qua hoeveelheid een klein beetje meer meebrengt, dan u zelf gebruikt, is er altijd genoeg – ook voor mensen die spontaan komen en nergens op gerekend hadden.

We hopen op een gezellig samenzijn met vele deelnemers!

Ellis Pieters

MEDITATIES