Potluck-maaltijd 18 februari 2024

Wees welkom!
Potluck-maaltijd 18 februari 2024

Samen eten versterkt de onderlinge band!

Op zondag 18 februari zullen na de kerkdienst twee leden van onze commissie iets vertellen over hun favoriete muziek en daar ook het één en ander van laten horen.
Aansluitend willen we dan samen de zogenoemde Potluck-maaltijd gebruiken. De bedoeling hierbij is dat elke deelnemer een eigen lunchgerecht meeneemt en, als het kan, iets extra’s voor het geval dat er onverhoopt iemand spontaan aanschuift. Het mag eenvoudig zijn, zoals brood met beleg dat u zelf zou gebruiken, maar een beetje luxe is natuurlijk ook leuk, zoals bijvoorbeeld een lekkere salade, gevuld stokbrood e.d. Alles is welkom, het gaat vooral om het samenzijn en met elkaar eten. Alles wat meegebracht wordt zetten we op de gedekte tafel(s) en delen we met elkaar. Voor drinken zal worden gezorgd.
Van harte welkom!
Commissie SamenLeven/SamenDelen.