PKN
Protestantse Gemeente Midden Westfriesland
 
Oosters Orthodox Kerstfeest

Marek vertaalt wat ds. Sylvia Neuf├ęglise zegt in Oekra├»ens
Oosters Orthodox Kerstfeest
Op 6 januari jl. om 22.00 uur werd er in onze kerk op de terp een Oosters Orthodoxe dienst gehouden voor Oekraïeners en gemeenteleden. In samenwerking met het Hoorns Byzantijns Mannenkoor werden kerk-Slavische (Oekraïense) liederen gezongen. De aanwezige Oekraïense mensen luisterden veelal met hun ogen dicht en zongen geluidloos mee. Ook werden er gedichten en bijbelteksten voorgelezen.
We luisterden naar Kerstliederen door jongeren op dwarsfluit en blokfluit. De moeder van deze meisjes straalde vol trots. Daarna was er een gezellig samenzijn. De Oekraïense mensen bereidden traditionele gerechten om te delen na de dienst. Kijk de dienst terug:
terug
 
 
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
 
AANKOMENDE DIENST

Hoogwoud
4 juni 2023

Aanvang: 
10.00u 

Voorganger:
Pastor P. Meijer uit Zaandam


Over de dienst:
In deze dienst ga ik het (weer) over Pinksteren hebben; als feest soms een ondergeschoven kind, omdat het niet zo concreet is als Kerst en Pasen. Nu, de zondag na Pinksteren ….: waar denken we aan als we het hebben over de Geest?


LIVESTREAM
vanaf 09.55u


  meer
 
ANBI-gegevens


Via de volgende links komt u snel bij de ANBI-gegevens van onze gemeente.
 

ANBI - Kerkrentmeesters
ANBI - Diaconie

 
Voedselacties

Klik op onderstaande logo's
voor meer informatie 

 

Kijk ook eens in de webshop van Dorcas:


--------------------------


 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.