PKN
Protestantse Gemeente Midden Westfriesland
 

zondag 17 september 2023 om 10.00u

RK Spanbroek - Bonifatius
Voorganger(s): ds. Sylvia Neuf├ęglise-Vermeer en pastor Jan Verbruggen

Dit jaar heeft de Vredesweek wel een bijzondere lading. We denken daarbij in het bijzonder aan onze medemensen in Oekraïne en de Oekraïners die in onze samenleving verblijven. En helaas zijn er ook nog veel andere plaatsen op onze wereld, waar het welbevinden van mensen ver te zoeken is.
Ook voor onszelf is het belangrijk om stil te staan bij de onvrede in onze eigen samenleving en in onszelf. Hoe kunnen wij mensen van vrede zijn en aan vrede bijdragen?

Op zondag 17 september om 10.00 uur komen wij samen in de St. Bonifatiuskerk van Spanbroek om samen te vieren en elkaar te ontmoeten bij gelegenheid van de Vredeszondag.
We beginnen met een tweetalige oecumenische viering. Aan deze viering leveren een Byzantijns koor en het parochiekoor van de St. Bonifatiusparochie een bijdrage.
Na de viering wordt er koffie en thee aangeboden. We kunnen daarbij iets lekkers gebruiken van hetgeen de aanwezigen hebben meegebracht. Iedereen die iets kan bakken nodigen wij uit om dat voor deze ochtend te doen.

Fanfarekorps Erato heeft een speciaal vredesprogramma ingestudeerd en treedt op van 11.15 - 12.00 uur. Na dit optreden is er een gemeenschappelijke lunch met soep en een broodje.

Iedereen is van harte welkom!

De Oecumenische Werkgroep Midden Westfriesland

terug
 
STARTDIENST 1 oktober 2023

HOOGWOUD
STARTZONDAG

1 oktober 2023

Aanvang kerkdienst: 
10.00u 

Voorganger:
ds. Sylvia Neuféglise-Vermeer


LIVESTREAM
vanaf 09.55u

 
Aanvang lezing:
14.00 uur

Voorganger:
ds. A. van der Wal

Klik HIER voor meer informatie over deze dag
 
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
 
ANBI-gegevens


Via de volgende links komt u snel bij de ANBI-gegevens van onze gemeente.
 

ANBI - Kerkrentmeesters
ANBI - Diaconie

 
Voedselacties

Klik op onderstaande logo's
voor meer informatie 

 

Kijk ook eens in de webshop van Dorcas:


--------------------------


 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.