Actie Kerkbalans 2024

Van 14 tot en met 27 januari 2024 houden we voor de 50e keer de Actie Kerkbalans.

De kerk. Wat betekent het voor u? Is het een plek waar u God vindt? Een plek waar u gelijkgestemden ontmoet, uw zorgen kunt delen of naar anderen omkijkt? Waar u tijd vindt om te bidden en te bezinnen, en kunt groeien in geloof? Of vooral een moment in de week waar u even kunt uitstijgen boven de waan van de dag?

Maak uw donatie over op rekeningnummer NL57 INGB 0001 2768 72 t.n.v. Prot. gemeente Midden Westfriesland.

Geven aan onze kerk kan op verschillende manieren. Door een eenmalige gift, periodiek schenken (meer informatie hierover vindt u
HIER), de actie kerkbalans, de solidariteitskas en het geven tijdens de collecte. Daarnaast is het mogelijk om na het overlijden de kerk te blijven ondersteunen in een nalatenschap.

MEDITATIES

Klik op de afbeelding