Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Midden Westfriesland
 
 
Actie Kerkbalans 2023

Actie Kerkbalans 2023

Geef voor uw kerk! Zaterdag 14 januari 2023 start Actie Kerkbalans, de grootste fondsenwervende actie in Nederland. Als lid van onze kerk ontvangt u daarom de vraag om te geven. 

Als kerk waren we er weer in 2022. Dat gevoel begon misschien wel op Paasochtend tijdens een stampvolle kerkdienst op 17 april waaraan ook het Jambokoor hun medewerking verleenden en dat bleef aan tot en met Kerstavond 24 december toen we na 3 jaar onze historische kerkt weer gevuld zagen met mensen van kerk en gemeente om samen Kerst te vieren met medewerking van het koor Frank en Zij.


Geen subsidie. Zoals u weet, krijgen kerkgemeenten geen subsidie, maar hebben een financiële bijdrage nodig om te kunnen blijven bestaan. Daarom is er de Actie kerkbalans. Afgelopen jaar zijn we weer volop in beweging gekomen om in het groot en klein van betekenis te zijn. Onze deur staat weer wagenwijd open.

Geeft u ook om de kerk? Doe dan mee. En geef! Dan kunnen we doorgaan met vieren en vasthouden. Dan kunnen we nog meer ondernemen en betekenen voor de gemeente en onze samenleving.


DONEREN


terug
 
 
 
 
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
 
ANBI-gegevens


Via de volgende links komt u snel bij de ANBI-gegevens van onze gemeente.
 

ANBI - Kerkrentmeesters
ANBI - Diaconie

 
MEDITATIES

Klik op de afbeelding

 
 
Voedselacties

Klik op onderstaande logo's
voor meer informatie 

 

Kijk ook eens in de webshop van Dorcas:


--------------------------


 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.