AANKOMENDE DIENST - 10 december 2023

Dienst van Schrift en Tafel

ds. S. Neuféglise

Over de dienst:
Op 10 december vieren we de tweede zondag van Advent. Op weg naar het Kerstfeest zullen er twee Adventskaarsen worden aangestoken.

Tijdens de donkere december maand, waarin het in de middag om 17.00 uur al donker is, houden we ons vast aan het licht van de twee Adventskaarsen. Het licht als een teken van hoop.

De overweging uit Mattheüs 3 zal gaan over Johannes de Doper. Die bijzondere verschijning in een kleed van kameelhaar en een leren riem om zijn middel doet ons denken aan de profeet Elia. Johannes roept ons op om ons om te keren van onze oude levenswijze en om een nieuw leven te beginnen.

In deze dienst zullen we in een kring rond de Avondmaalstafel het Heilig Avondmaal vieren. Aan het begin van de dienst zal ik Coby Ruarus-Kalkhoven in het ambt van ouderling bevestigen. Wij zijn blij, dat zij dit ambt wil vervullen. Het wordt een bijzondere dienst waarin u allen van harte welkom bent.

Ds. Sylvia Neuféglise
Van harte welkom in deze dienst

KIJK VANAF 09.55u

MEDITATIES