AANKOMENDE DIENST

In deze Adventsviering "Wachten op het licht" worden negen schriftlezingen gelezen en negen liederen gezongen door het Byzantijns koor Indrik uit Hoorn met medewerking van zangers van Bjerjozka uit Alkmaar.

In deze dienst hopen we weer veel mensen uit Oekraïene te mogen begroeten. Speciaal voor hen is er een vertaling van de schriftlezingen in het Oekraïens.

Van harte welkom in deze muzikale dienst

KIJK VANAF 14.55u

Під час цього адвентового святкування «Очікування світла» дев’ять читань зі Святого Письма та дев’ять пісень співає візантійський хор «Індрік» з Горна за участю співаків із Бєрйозки з Алкмару.

У цьому сервісі ми сподіваємося знову вітати багатьох людей з України. Спеціально для них є переклад читань Святого Письма українською мовою.

Ласкаво просимо на цей музичний сервіс

або

ДИВІТЬСЯ З 14:55

Pid chas tsʹoho adventovoho svyatkuvannya «Ochikuvannya svitla» devʺyatʹ chytanʹ zi Svyatoho Pysʹma ta devʺyatʹ pisenʹ spivaye vizantiysʹkyy khor «Indrik» z Horna za uchastyu spivakiv iz Byeryozky z Alkmaru.

U tsʹomu servisi my spodivayemosya znovu vitaty bahatʹokh lyudey z Ukrayiny. Spetsialʹno dlya nykh ye pereklad chytanʹ Svyatoho Pysʹma ukrayinsʹkoyu movoyu.

Laskavo prosymo na tsey muzychnyy servis

abo

DYVITʹSYA Z 14:55