AANKOMENDE DIENST

Op deze zondag gaat het najaar-  en winterwerk van de Protestantse Gemeente Midden Westfriesland weer van start. We beginnen deze dag met een zangdienst. De cantorij o.l.v. Leo Kramer zal haar medewerking aan de dienst verlenen. Het onderwerp is: “Bomen”.
Na afloop van de dienst is er koffiedrinken, eten we gezamenlijk een broodje en gaan we op excursie naar Hortus Alkmaar.
Ik heet u, namens de liturgiecommissie en de kerkenraad van harte welkom op deze startzondag.
Ds. Sylvia Neuféglise.

INFORMATIE EXCURSIE:
Wanneer: zondag 25 september 2022
Tijd: vertrek met eigen vervoer* om 12.30 uur vanuit Hoogwoud
Adres Hortus: Berenkoog 43, 1822 BH Alkmaar
Gids: Tine Kalverboer
Toegang: gratis
Aanmelden: vóór 24 september bij de scriba ypievanderveen@ziggo.nl / 0226 – 45 26 94

* heeft u vervoer nodig of heeft u ruimte om iemand mee te nemen, geef dit aan bij het aanmelden

Als u mee wilt denken over de uitvoering, het thema of de liederen van de volgende zangdienst dan horen we dat graag.

Van harte welkom in deze dienst

KIJK VANAF 09.55u

Weg met cipres en ster - Vincent van Gogh