AANKOMENDE DIENST

Ds. Simon van Groningen is 69 jaar en al 45 jaar getrouwd met Wilma. Samen kregen zij 4 kinderen, 12 kleinkinderen en 1 achterkleinkind. Gedurende 30 jaar werkte hij bij de politie en studeerde in die tijd theologie. In 2001 nam hij een beroep aan in de Westfriese Evangelie Gemeente in Grootebroek. Na ruim zeventien jaar voorgangerschap is hij per 1 april 2019 met emeritaat gegaan.
In zijn preken houdt hij ervan om de bijbel toe te passen op de actualiteit. Hij zegt hierover: “Actualiteit is er genoeg in deze roerige tijden. Toch geloof ik dat onze Schepper alle dingen gaat rechtzetten. Hij heeft Zijn karakter getoond op Golgotha en zal uiteindelijk ook Zijn macht tonen in deze wereld.”
Hij hoopt ons zondag te zien en een mooie dienst te beleven.

Van harte welkom in de dienst

KIJK VANAF 09.55u

AANKOMENDE DIENST