Zangdienst in Hensbroek Zangdienst in Hensbroek
Zangdienst op zondag 13 november a.s. in Hensbroek.

Het zal een zangdienst worden waarbij een ieder liederen, die u graag gezongen wilt hebben, kan inbrengen.

Deze zangdienst zal zo in elkaar gezet worden, dat zoveel mogelijk ingebrachte liederen, gezongen zullen gaan worden tijdens de dienst. Het lijkt me een heel verrassende dienst te gaan worden.

Inmiddels zijn voldoende liederen ingebracht en de cantorij zal deze nu instuderen, waarbij u altijd welkom bent om mee te oefenen. En wel op de dinsdagmorgen van 9.30u - 10.45u met voor en na het zingen, een heerlijk vers gezet kopje koffie.

Daarna worden de liederen gebundeld en gaan we er, als liturgiecommissie een mooie dienst van maken, waar u, bij deze, van harte voor uitgenodigd bent.

Namens de liturgiecommissie en de cantorij.
Tineke Rustenburg

29 september 2019