PKN
Protestantse Gemeente Midden Westfriesland
 
Wie zijn wij Wie zijn wij
De Protestantse gemeente Midden Westfriesland is een open en gastvrije gemeente, waar God zelf de Herbergier is. Alle mensen die bij hem komen zijn gelijkwaardige gasten. In onze kerkelijke gemeente is iedereen welkom aan tafel met zijn of haar ervaringen, vragen en spiritualiteit.


De gemeente is ontstaan door samenvoeging van de kerkelijke gemeentes Hensbroek, Obdam, Spanbroek, Opmeer, Hoogwoud, Aartswoud, Abbekerk en Lambertschaag. 

De gemeente is aangesloten bij de Protestantse Kerk in Nederland.  

 Wilt u eens praten of wilt u zich aansluiten bij de gemeente? Dan verzoeken wij u contact op te nemen met de scriba van de Kerkenraad, mevrouw Y. van der Veen. U kunt haar bereiken via telefoonnummer 0226-452694 of per e-mail  
Het postadres van de gemeente is: 
Postbus 56,
1713 ZH Obdam


 
terug
 
 
Datum
 
PGMWF
 
ANBI-gegevens

Via de volgende links komt u snel bij de ANBI-gegevens van onze gemeente.
 

ANBI - Kerkrentmeesters
ANBI - Diaconie

 
Eerstvolgende Kerkdienst


Spanbroek
Bevestiging ambtsdrager

30 juni 2019

Aanvang:
10.00u

Voorganger:
ds. D. Woudt

 
 
Kerk in Actie - Cycloon Idai


De cycloon Idai zorgt in grote delen van Mozambique, Malawi en Zimbabwe voor een enorme ravage. Volgens het Wereldvoedselprogramma van de VN zou de cycloon, die de afgelopen dagen het zuidoosten van Afrika trof, kunnen uitgroeien tot de grootste aan het weer gerelateerde natuurramp op het zuidelijk halfrond ooit. Zeker 3 miljoen mensen zijn getroffen, meer dan 500.000 mensen zijn dakloos geraakt. Kerk in Actie start hulpverlening.

Voor meer informatie klik hier
 
 
Voedselacties

Klik op onderstaande logo's
voor meer informatie 

 

Kijk ook eens in de webshop van Dorcas:


--------------------------------


 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.