PKN
Protestantse Gemeente Midden Westfriesland
 
Verhuur kerkgebouw Hoogwoud Verhuur kerkgebouw Hoogwoud
Ons kerkgebouw in Hoogwoud kan het hele jaar door elke dag gehuurd worden, indien deze vrij is. Op zondagen is eens in de drie weken de kerk 's-morgens bezet daar wij dan onze kerkdienst houden.
 
Voorwaarde bij de verhuur is, dat het om culturele doeleinden gaat, b.v. concerten, exposities e.d. en voor rouw- en trouwdiensten.
 
De huurprijs bedraagt € 140,- per dag of een deel van een dag met verplichte afname van koffie à €1,- per consumptie. Als geen koffie afgenomen wordt is de huurprijs €200,- per dag of deel van een dag.
Er is plaats voor maximaal 130 personen.
 
Koffie en thee verzorgen is niet standaard, doch desgewenst bespreekbaar.
 
Voor verdere informatie over kerkverhuur van de Hervormde Kerk in Hoogwoud, verzoeken wij u contact op te nemen met de penningmeester van het College van Kerkrentmeesters van de Protestantse gemeente Midden Westfriesland, de heer P. Verhoeff. Telefoon: 0226 - 451 517 

 
Het College van Kerkrentmeesters.
terug
 
 
Datum
 
PGMWF
 
ANBI-gegevens

Via de volgende links komt u snel bij de ANBI-gegevens van onze gemeente.
 

ANBI - Kerkrentmeesters
ANBI - Diaconie

 
Eerstvolgende Kerkdienst


Spanbroek
Bevestiging ambtsdrager

30 juni 2019

Aanvang:
10.00u

Voorganger:
ds. D. Woudt

 
 
Kerk in Actie - Cycloon Idai


De cycloon Idai zorgt in grote delen van Mozambique, Malawi en Zimbabwe voor een enorme ravage. Volgens het Wereldvoedselprogramma van de VN zou de cycloon, die de afgelopen dagen het zuidoosten van Afrika trof, kunnen uitgroeien tot de grootste aan het weer gerelateerde natuurramp op het zuidelijk halfrond ooit. Zeker 3 miljoen mensen zijn getroffen, meer dan 500.000 mensen zijn dakloos geraakt. Kerk in Actie start hulpverlening.

Voor meer informatie klik hier
 
 
Voedselacties

Klik op onderstaande logo's
voor meer informatie 

 

Kijk ook eens in de webshop van Dorcas:


--------------------------------


 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.