Verhalen van Toen voor Mensen van Nu - 21 maart 2018 Verhalen van Toen voor Mensen van Nu - 21 maart 2018

In deze serie worden actuele ontdekkingen en ontwikkelingen rond de Bijbel en christelijk geloven besproken. Eerst  is er een uitgebreide inleiding, waarna een gesprek volgt. Respect en luisteren naar elkaar staan centraal.

Plaats: 't ABBE-huisje (rechts naast het Witte Kerkje), Dorpsstraat 40-42 in Abbekerk. (Parkeren links naast de kerk bij het restaurantHet Bonte Paard).

Tijd:  20.00u21.30u  (vanaf 19.30u inloop met koffie/thee). We sluiten af met een hapje en drankje.

Begeleider: drs. A.W. de Bruin

Contactpersoon: Anne de Bruin - v.d. Graaf