Verhalen van Toen voor Mensen van Nu - 22 maart 2017 Verhalen van Toen voor Mensen van Nu - 22 maart 2017

In bovengenoemde serie worden actuele ontdekkingen en ontwikkelingen rond de Bijbel en christelijk geloven besproken. Eerst  is er een uitgebreide inleiding, waarna een gesprek volgt. Respect en luisteren naar elkaar staan centraal.

Iedereen is hartelijk welkom!!

Datum: woensdag 22 maart 2017

Plaats: 't ABBE-huisje (rechts naast het Witte Kerkje), Dorpsstraat 40-42 in Abbekerk. (Parkeren links naast de kerk bij het restaurantHet Bonte Paard).

Tijd:  20.00u21.30u  (vanaf 19.30u inloop met koffie/thee). We sluiten af met een hapje en drankje.

Begeleider: drs. A.W. de Bruin

Contactpersoon: Anne de Bruin - v.d. Graaf
(e-mail: ) tel. 0229 582 415

Hoogwoud