Terugblik - lezing over de kracht en gevaren van social media Terugblik - lezing over de kracht en gevaren van social media

Op maandag 5 oktober 2015 verzorgde de werkgroep ‘Deer word je bloid van’ van de Protestantse gemeente Midden Westfriesland een avond met een lezing van Wieke Heikoop (docent op de nationale academie voor media en maatschappij) met als thema: ‘de kracht en gevaren van social media’ .  Ofwel: social media, vloek of zegen????

Het was een interessante en leerzame avond voor de aanwezigen. Wieke Heikoop gaf een boeiende presentatie. Na afloop was er dan ook genoeg stof om over na te praten in een goede sfeer en onder het genot van een hapje en drankje.

Namens de werkgroep ‘Deer word je bloid van’,
ds. D. Woudt.

De werkgroep ‘Deer word je bloid van’  stelt zich o.a. tot taak om maatschappelijke vraagstukken bespreekbaar te maken.

Hoogwoud
Dienst op Witte Donderdag

18 april 2019

Voorgangers:
ds. D. Woudt en ds. S. Neuféglise - Vermeer

< voor meer informatie zie hiernaast