PKN
Protestantse Gemeente Midden Westfriesland
 
Startdienst op zondag 21 augustus jl. Startdienst op zondag 21 augustus jl.Zondag 21 augustus j.l. was de startdienst voor het najaar- en winterwerk van de Protestantse Gemeente Middenwestfriesland. In deze dienst ging ds. Désirée Woudt voor.

Na afloop van de dienst was er eerst tijd voor koffie/koffie met een broodje.


Aansluitend werd een bezoek gebracht aan het dierenpark in het Van Blanckendaell Park in Tuitjenhorn bezoeken!!In het dierenpark kregen we een rondleiding en ons bezoek hebben wij besloten met een kop koffie/thee en een appelpunt. Omstreeks 15.00u zijn wij allen weer huiswaarts gegaan.  
terug
 
 
Datum
 
PGMWF
 
ANBI-gegevens

Via de volgende links komt u snel bij de ANBI-gegevens van onze gemeente.
 

ANBI - Kerkrentmeesters
ANBI - Diaconie

 
Eerstvolgende Kerkdienst


Hensbroek

19 mei 2019

Aanvang:
10.00u

Voorganger:
ds. S. Neuféglise - Vermeer
 
 
Kerk in Actie - Cycloon Idai


De cycloon Idai zorgt in grote delen van Mozambique, Malawi en Zimbabwe voor een enorme ravage. Volgens het Wereldvoedselprogramma van de VN zou de cycloon, die de afgelopen dagen het zuidoosten van Afrika trof, kunnen uitgroeien tot de grootste aan het weer gerelateerde natuurramp op het zuidelijk halfrond ooit. Zeker 3 miljoen mensen zijn getroffen, meer dan 500.000 mensen zijn dakloos geraakt. Kerk in Actie start hulpverlening.

Voor meer informatie klik hier
 
 
Voedselacties

Klik op onderstaande logo's
voor meer informatie 

 

Kijk ook eens in de webshop van Dorcas:


--------------------------------


 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.