Startdienst op zondag 21 augustus jl. Startdienst op zondag 21 augustus jl.

Zondag 21 augustus j.l. was de startdienst voor het najaar- en winterwerk van de Protestantse Gemeente Middenwestfriesland. In deze dienst ging ds. Désirée Woudt voor.

Na afloop van de dienst was er eerst tijd voor koffie/koffie met een broodje.

Aansluitend werd een bezoek gebracht aan het dierenpark in het Van Blanckendaell Park in Tuitjenhorn bezoeken!!

In het dierenpark kregen we een rondleiding en ons bezoek hebben wij besloten met een kop koffie/thee en een appelpunt. Omstreeks 15.00u zijn wij allen weer huiswaarts gegaan.

19 mei 2019

ds. S. Neuféglise - Vermeer