Rommelmarkt op 19 maart 2016 in Abbekerk Rommelmarkt op 19 maart 2016 in Abbekerk

Voor de vijfde keer organiseren we een rommelmarkt in hetWitte Kerkje.

De opbrengst wordt gebruikt voor klein onderhoud aan de kerk en aan 't ABBE-huisje.
Het wordt weer een gezellige markt in een eeuwenoud gebouw.
Dat gebouw staat stampvol met leuke koopjes tegen schappelijke prijzen.

Het is er lekker warm en  u kunt eenkoppiedoen. Daarom: kom allemaal even naar deze markt in Het Witte Kerkje, Dorpsstraat 40-42, in Abbekerk.

Op donderdag 17 maart is er gelegenheid om spullen (o.a. graag boeken!) af te geven bij de kerk van 19.00u - 20.00u. Op vrijdag 18 maart kunt u ook terecht tussen 13.30u – 15.30u.

contactpersoon:
Anne de Bruin - v.d. Graaf tel. 0229 582 415 of e-mail:

19 mei 2019

ds. S. Neuféglise - Vermeer