Wie zijn wij Wie zijn wij
De Protestantse gemeente Midden Westfriesland is een open en gastvrije gemeente, waar God zelf de Herbergier is. Alle mensen die bij hem komen zijn gelijkwaardige gasten. In onze kerkelijke gemeente is iedereen welkom aan tafel met zijn of haar ervaringen, vragen en spiritualiteit.

De gemeente is ontstaan door samenvoeging van de kerkelijke gemeentes Hensbroek, Obdam, Spanbroek, Opmeer, Hoogwoud, Aartswoud, Abbekerk en Lambertschaag.

De gemeente is aangesloten bij de Protestantse Kerk in Nederland.

Wilt u eens praten of wilt u zich aansluiten bij de gemeente? Dan verzoeken wij u contact op te nemen met de scriba van de Kerkenraad, mevrouw Y. van der Veen. U kunt haar bereiken via telefoonnummer 0226-452694 of per e-mail

Het postadres van de gemeente is:
Postbus 56,
1713 ZH Obdam