Ontmoetingen rond de Schatkist - woensdag 4 oktober 2017 Ontmoetingen rond de Schatkist - woensdag 4 oktober 2017

De serie 'Ontmoetingen rond de schatkist' gaat weer verder in het nieuwe seizoen 2017/2018. Het zijn avonden waarin wederzijds respect, luisteren en genieten centraal staan. De avond begint met het ontsteken van de kringkaars. De deelnemers kunnen een lichtje aansteken en een intentie uitspreken. Daarna luisteren we naar muziek om even tot rust te komen. Door deze opening proberen we op elkaar af te stemmen.

Naar aanleiding van een thema worden de deelnemers verzocht om iets persoonlijks mee te nemen. We gaan met elkaar in gesprek en delen met ervaringen uit onze 'innerlijke schatkist'.

De avonden zijn voor iedereen toegankelijk. Voel je dus hartelijk welkom!!

Plaats: 't ABBE-huisje naast het Witte Kerkje, Dorpsstraat 40-42 in Abbekerk.
(Parkeren links naast de kerk bij het restaurantHet Bonte Paard).

Tijd:  20.00u21.30u  (vanaf 19.30u inloop met koffie/thee). We sluiten af met een hapje en drankje.

Begeleiding en contactpersoon: Anne de Bruin- v.d. Graaf, tel: 0229 582 415 of e-mail:

Volgende data / thema's:

Hoogwoud
Startzondag

25 augustus 2019

10.00u - Museumboerderij
13.30u - kerk Hoogwoud

ds. H. Bouma

< voor meer informatie zie hiernaast