Najaars Theemiddag - woensdagmiddag 18 november 2015 Najaars Theemiddag - woensdagmiddag 18 november 2015
Uitnodiging najaars thee(ma)middag,

voor gemeenteleden van de Protestantse Gemeente Midden Westfriesland in Spanbroek, Opmeer en Hoogwoud, vanaf 60 jaar. Belangstellenden zijn ook hartelijk welkom!

Wij vinden het als gemeente fijn om u te ontmoeten en met elkaar over bepaalde thema’s in het leven van gedachten te wisselen.

De middag staat o.l.v. Ds. mw. Désirée Woudt.

Het onderwerp zal zijn: “De kick van het helpen”.

U bent van harte welkom op:
woensdagmiddag 18 november 2015 van 14.00 uur tot ± 16.00 uur in de NH Kerk te Hoogwoud.

Koffie/ thee staat voor u klaar met natuurlijk iets lekkers! We hopen u dan te zien en te begroeten.

Wilt u komen, dan graag even een telefoontje vóór woensdag 11 november naar één van onderstaande tel. nummers. Het is prettig om te weten op hoeveel personen we mogen rekenen.

Bij voorbaat onze dank hiervoor.
Voor vervoer kan worden gezorgd!

Met een hartelijke groet aan u allen van:

19 mei 2019

ds. S. Neuféglise - Vermeer