Koffieochtend - maandagochtend 23 november 2015 Koffieochtend - maandagochtend 23 november 2015
Uitnodiging voor de koffieochtend in Hensbroek.

Op maandag 23 november is er weer de halfjaarlijkse koffieochtend. Bestemd voor mensen van boven de 60 en bedoeld om naast gezellig samenzijn ook met elkaar in gesprek te komen.

Dit najaar is ons thema: ‘Is gelukkig zijn een keuze???’

Aan de hand van een aantal gespreksvragen hopen we met elkaar in gesprek te komen over geluk. Wat versta je eronder? Waarom is de één gelukkig met een tamelijk eenvoudig en sober leven en is de ander, ondanks voorspoed en rijkdom, niet gelukkig? Wat kun je doen om gelukkiger te worden?

Na de pauze kunt u een ‘gelukstest’ doen: hoe gelukkig bent u zelf???

De ochtend begint om 10.00 uur, inloop met koffie vanaf 9.30 uur.

Wij zijn te gast in het royale huis van Miep Philippo, Dorpsweg 101 te Hensbroek

Wilt u komen, meldt u zich vooraf dan even aan bij onze ouderling: mw. Onderdelinden-Bek: 0226-453990

Allen van harte welkom!!!

Namens de kerkenraad van de Protestantse gemeente Midden Westfriesland,
Ds. D. Woudt.