Kerken en kerkdiensten Kerken en kerkdiensten

Elke zondag wordt er beurtelings gekerkt in een van de vier kerken waarin onze gemeente haar zondagse eredienst houdt, d.w.z. in de Nederlands Hervormde Kerk in Hensbroek; in ´t Kerkhuys in Spanbroek  in de Nederlands Hervormde Kerk in Hoogwoud of de Hervormde kerk in Abbekerk. Incidenteel vindt soms een kerkdienst plaats in de protestantse kerk in Aartswoud.

Meer uitgebreide informatie over deze kerken, alsmede de adressen vindt u in het menu onder 'Kerkgebouwen'.

Normaal begint de zondagse eredienst om 10.00 uur, tenzij in de agenda anders wordt aangegeven. 's-Zondags wordt door de ouderling van dienst meegedeeld waar de kerkdienst de volgende week wordt gehouden.

Na de zondagse eredienst is er altijd gezamenlijk koffiedrinken. Alle aanwezige kerkgangers zijn daarbij van harte welkom

29 september 2019

ds. H. Reedijk