Zangdienst in Abbekerk
Op zondag 28 augustus jl.  hebben we weer een zangdienst gehad met goed ingestudeerde liederen.

Er zat zelfs een, voor de gemeente, heel onbekende canon bij.
Het was lied 832, uit het nieuwe liedboek: ‘geroepen om op weg te gaan’

Maar dank zij het vóórspelen van de melodie door onze dirigent/pianist Leo Kramer en het vóórzingen van de Cantorij, zongen alle kerkgangers erg enthousiast mee. Het klonk fantastisch.

Het thema was: Hoe gastvrij ben je?

Zowel de aanwezige gemeenteleden, zelfs een paar gasten, en de koorleden hebben allemaal genoten van de dienst.

De liturgiecommissie en cantorij.

19 mei 2019

ds. S. Neuféglise - Vermeer