Terugblik op 1e Pinksterdag Terugblik op 1e Pinksterdag
Op 1e Pinksterdag vond in de Protestantse kerk in Hoogwoud een oecumenische Pinksterviering plaats. Met deze dienst waaraan het Salezikoor uit Hoogwoud o.l.v. Marjo Bosch haar medewerking verleende, werd de Pinksterpelgrimage 2016 feestelijk afgesloten.

De thema’s van de pelgrimage waren ontleend aan een brief van de apostel Paulus aan een gemeenschap in Galacië (Galaten 5: 22-23a):Maar de vrucht van de Geest is liefde, vreugde en vrede, geduld, vriendelijkheid en goedheid, geloof, zachtmoedigheid en zelfbeheersing. Er is geen wet die daar iets tegen heeft."

In d
e dienst gingen ds. Hester Smits en pastor Jan Verbruggen voor. Centraal stond het thema ‘zachtmoedigheid’.  En inderdaad, is er geen wet die daar iets tegen heeft!

Spanbroek

21 juli 2019