Ontmoetingen rond de Schatkist - woensdag 2 maart 2016 Ontmoetingen rond de Schatkist - woensdag 2 maart 2016

In het nieuwe jaar gaan we verder met deze serie, waarin luisteren, samen delen en wederzijds respect centraal staan. Met “Schatkist' wordt jouw innerlijke rijkdom bedoeld.

De tweede bijeenkomst heeft als thema:
Lente / passiemuziek

Na de winter kunnen we ons wat moe voelen, geen energie meer hebben en dan verlangen we weer naar de warmte, het licht en het ontwaken van de natuur.
Muziek kan ons helpen om over “dode” punten heen te komen. Muziek kan ons optillen en nieuwe energie geven.
Je wordt uitgenodigd om, geheel vrijblijvend, muziek op CD mee te brengen.

We gaan n.a.v de meegebrachte muziek met elkaar in gesprek.

Iedereen is hartelijk welkom!!

Datum: woensdag 2 maart a.s.

Plaats: 't ABBE-huisje naast het Witte Kerkje, Dorpsstraat 40-42 in Abbekerk.
(Parkeren links naast de kerk bij het restaurantHet Bonte Paard).

Tijd:  20.00u21.30u  (vanaf 19.30u inloop met koffie/thee). We sluiten af met een hapje en drankje.

Contactpersoon: Anne de Bruin- v.d. Graaf, tel: 0229 582 415 of e-mail:

De volgende data zijn:

Hoogwoud
Dienst op Witte Donderdag

18 april 2019

Voorgangers:
ds. D. Woudt en ds. S. Neuféglise - Vermeer

< voor meer informatie zie hiernaast